Vinterferiedrøm på Bryhni Søndre

Opplev Hamarregionen på sitt vakreste med et opphold på idylliske Bryhni Søndre i vinterferien.

Hos oss får du en flott kombinasjon med nærhet til ski-og langrenn i et magisk vinterlandskap, samt Hamars urbane kafeer og Domkirkeeodden med Mjøsa.

Du bor romslig og behagelig i Kårboligen på Bryhni Søndre på Stange. Her er det fyr på peisen, stilfull atmosfære og ro. Her kan storfamilien, felles kohortene eller vennegjengen hygge seg og få gode opplevelser sammen- er det ikke akkurat det man kan trenge nå?

Å kunne møtes i trygge rammer, hvor det bare er dere- selvsagt innenfor gjeldende smittevernregler. Vi disker opp med herregårdsfrokost og sengene er ferdig oppredd med håndklær, morgenkåper og tøfler til disposisjon.

Velg selv om dere vil lage middag på selvhushold, eller unne dere en velsmakende oppvartning hos oss i hovedhuset Med peis, spill og din medbragte gode bok, er det duket for et hyggelig opphold i eget tempo.

Kårboligen er på 175 kvadratmeter, har 9 rom, 15 senger, tre bad, stor stue med peis og hyggelig kjøkken med langbord.

Til dere som er glad i vin, er verten utdannet sommelier og inviterer gjerne inn på vinkurs eller vinsmaking av husets egenimporterte viner i vinkjelleren.

På dagtid kan akebakken på Pruterud, 20 min unna, glede både små og store i tillegg til flotte skiområder. Vangsåsen med Gåsbu, Monaplassen eller St Olav frister de skiinteresserte med mange km flotte løyper i koselig seterlandskap, over Hedmarksvidda, og på høyder med flott skue.

Spør oss gjerne om turforslag.

Budor er også et flott skiområde med barnevennlig ski og heisanlegg og langrennsmuligheter, alt innenfor en rekkevidde av ½ times kjøring.

Hamar by -15min unna, kan friste med Mjøsisen, Domkirkeodden og hyggelige butikker, cafeer og spisesteder. Lunsj hos Kai og Matti med himmelske kaker og stemning fra Roma bør oppleves. Ps, barn må gjerne hilse på hønene våres.

Priseksempel:

Kårboligen kan leies for inntil 10 personer (familie/kohorter) Pris for 10 personer kr 2250,- pr person inklusiv herregårdsfrokost fra søndag til søndag. ( prisen forutsetter at 10 personer leier- ellers på forespørsel.)

Hjertelig velkommen til Eva og Stein Harald for en vinterferieopplevelse!