Kurs og møter
Hos oss kan dere ha kurs og møter

Foto: Stein Harald Bystad

Kurs og møter

Til kurs og møter kan vi tilby følgende kurslokaler i rolige og harmoniske omgivelser:

Salen i hovedhuset:  35 personer

Nyrestaurert teglsteinbygning: 60 personer

Alle møtelokalene har trådløs internett-tilgang (fiber) og nødvendig teknisk utstyr.  Har du el-bil, har vi egen elbillader til disposijon.

Møtemat

Til møtemat serverer vi  to retters lunsj bestående av en varmrett og dessert  og i møtelokalet er frukt, nøtter, kaffe, te og vann tilgjengelig.Til en valgfri pausekaffe serveres nystekt gjærbakst eller kake. Kaffen vi serverer kommer fra Balke Kaffe/Stange kaffebrenneri som brennes et steinkast fra oss:

Overnatting

For overnatting i forbindelse med seminar/møte har vi 10 enerom og 17 senger . Dersom dere har behov for flere overnattingsrom, samarbeider vi med Clarion Collektion Hotel Astoria Hamar, der bestillingen kan gå via oss.

Mat og vin

Avslutt gjerne møtet med 3- retters middag basert på lokale råvarer sammen med husets egenimporterte viner. Vi er kjent for god mat og drikke.

Vinsmaking og andre aktiviteter

Som en aktivitet før middagen tilbyr vi vinsmaking i vinkjelleren hvor kveldens meny gjennomgås og det smakes vin som passer til rettene og vin som ikke passer. Alt som et grunnlag for en hyggelig diskusjon og samtale med verten som er utdannet sommelier.

Ønsker du andre aktiviteter kan vi tilby interaktiv matlaging med vertinnen eller teambuilding med firmaet Aktivent.