Meny

Foto: Rakel Berg

Høst -og vintermeny 2024/25

Vi har fokus på lokalproduserte råvarer og kjøkkenhagen gir oss friske urter, som benyttes i de fleste av rettene på menyen. 

Signaturen vår er friske sesongbaserte ingredienser, og  mat laget fra grunnen av.

 

FORRETT

  • Kremet skogsoppsuppe med husets foccaciabrød
  • Bakt torsk i løkbuljong, syltet og confitert løk og syltede bær
  • Akevitt og enebærgravet elg med ramsløkrømme og rugsmuler

HOVEDRETT

  • Lammeskank med rosmarinsky, potetpuré og rotgrønnsaker
  • Marinert svinenakke, eplepure, epler, grønnkål og nøtter
  • Andebryst med solbærsaus, gulrotpuré og beter

DESSERT

  • Tarte tatin av epler med kanelis
  • Solbærmousse med sjokolade og marengs
  • Browniekake med solbærsorbet

Har du andre ønsker om ulike type råvarer serverer vi det så langt det er mulig.

Lokale produsenter vi benytter:

Stange Kaffebrenneri, Alm Østre (grønnsaker), Fredheim Gårdsutsalg (grønnsaker) Ommang Søndre (ost), Bakken Øvre (iskrem, kjøttvarer), Trygve Brovold (elg- og hjortekjøtt), Søndre Elton (jordbær), Kjemstad gård (bringebær), Hovelsrud Gård (økologisk kylling).

Foto: Rakel Berg

Foto: Rakel Berg

Foto: Rakel Berg

Foto: Rakel Berg