Meny
Foto: Rakel Berg
Høst -og vintermeny 2024/25
Siden gården ligger i ett av landets mest fruktbare jordbruksområder, har vi enkel tilgang til førsteklasses, sesongbaserte råvarer. Kjøkkenhagen gir oss friske urter, som brukes i de fleste av rettene på menyen. Signaturen vår er ferske, sesongbaserte råvarer og mat laget fra grunnen av.
FORRETT
-
Kremet skogsoppsuppe med husets foccaciabrød
-
Bakt torsk i løkbuljong, syltet og confitert løk og syltede bær
-
Akevitt og enebærgravet elg med ramsløkrømme og rugsmuler
HOVEDRETT
-
Lammeskank med rosmarinsky, potetpuré og rotgrønnsaker
-
Marinert svinenakke, eplepure, epler, grønnkål og nøtter
-
Andebryst med solbærsaus, gulrotpuré og beter
DESSERT
-
Tarte tatin av epler med kanelis
-
Solbærmousse med sjokolade og marengs
-
Browniekake med solbærsorbet
Har du andre ønsker om ulike type råvarer serverer vi det så langt det er mulig.
Lokale produsenter vi benytter:
Stange Kaffebrenneri, Alm Østre (grønnsaker), Fredheim
Gårdsutsalg (grønnsaker) Ommang Søndre (ost), Bakken Øvre (iskrem, kjøttvarer),
Trygve Brovold (elg- og hjortekjøtt), Søndre Elton (jordbær), Kjemstad gård
(bringebær), Hovelsrud Gård (økologisk kylling).
Foto: Rakel Berg
Foto: Rakel Berg
Foto: Rakel Berg
Foto: Rakel Berg