Meny

Foto: Rakel Berg

Høst -og vintermeny 2020/21

Vi har fokus på lokalproduserte råvarer og kjøkkenhagen gir oss friske urter, som benyttes i de fleste av rettene på menyen. 

Signaturen vår er friske sesongbaserte ingredienser, og hjemmelagd mat laget fra grunnen av.

 

FORRETT

  • Akevitt- og enebærgravet hjort/elg med ramsløkrømme og soppchutney
  • Bakt torsk i løkbuljong, syltede bær og konfitert løk
  • Kremet skogsoppsuppe med husets urtebrød

HOVEDRETT

DESSERT

Har du andre ønsker om ulike type råvarer serverer vi det så langt det er mulig.

Lokale produsenter vi benytter:

Alm Østre (grønnsaker), Fredheim Gårdsutsalg (grønnsaker) Ommang Søndre (ost), Linnea Finnskogen (bærsirup),  Bakken Øvre (is, kjøtt), Trygve Brovold (elg, hjort,kjøtt), Randi Stadshaug (bringebær), Veflingstad gård (poteter/kalv) Hovelsrud gård ( økologisk kylling) Lier gård ( gris)

Foto: Rakel Berg

Foto: Rakel Berg

Foto: Rakel Berg

Foto: Rakel Berg