Meny

Foto: Rakel Berg

Høst og vintermeny 2022/23

Vi har fokus på lokalproduserte råvarer og kjøkkenhagen gir oss friske urter, som benyttes i de fleste av rettene på menyen. 

Signaturen vår er friske sesongbaserte ingredienser, og hjemmelagd mat laget fra grunnen av.

 

FORRETT

  • Kremet skogsoppsuppe med husets foccaiabrød
  • Bakt torsk i løkbuljong, syltet løk, confitert løk og syltede bær
  • Akevitt -og enebærgravet elg med ramsløkrømme og rugsmuler

HOVEDRETT

  • Marinert svinenakke, eplepure, epler, grønnkål og nøtter
  • Andebryst med appelsinsaus, gulrotpure og beter.
  • Glasert svineskank, plomme og portvinsaus, rotgrønnsaker

DESSERT

  • Multepairfait på nøttebunn med multecoulis
  • Solbærmousse med sjokoladesaus
  • Eple tarte tatin med kanelis

Har du andre ønsker om ulike type råvarer serverer vi det så langt det er mulig.

Lokale produsenter vi benytter:

Alm Østre (grønnsaker), Fredheim Gårdsutsalg (grønnsaker) Ommang Søndre (ost), Linnea Finnskogen (bærsirup),  Bakken Øvre (is, kjøtt), Trygve Brovold (elg, hjort,kjøtt), Randi Stadshaug (bringebær), Veflingstad gård (poteter/kalv) Hovelsrud gård ( økologisk kylling) Lier gård ( gris)

Foto: Rakel Berg

Foto: Rakel Berg

Foto: Rakel Berg

Foto: Rakel Berg