Meny

Foto: Rakel Berg

Vår og sommermeny 2022

Vi har fokus på lokalproduserte råvarer og kjøkkenhagen gir oss friske urter, som benyttes i de fleste av rettene på menyen. 

Signaturen vår er friske sesongbaserte ingredienser, og hjemmelagd mat laget fra grunnen av.

 

FORRETT

  • Lakserull av laks røkt på gården med ramsløkrømme
  • Urte, ramsløk og neslesuppe med rødbetsyldede egg og husets urtebrød
  • Blomkålpannacotta med spekeskinkesalat og hvitløkkrutonger

HOVEDRETT

  • Økologiske kyllingbryst med brokkoli og grønnkålsalat og båtpoteter
  • Nyretapp (mørt kjøttstykke fra okse) med chimichurri, grønnkål, epler og bakte småpoteter
  • Helstekt oksefilet med rotgrønnsaker, rødvinsaus og bakte båtpoteter
  • Soyamarinert ørretfilet med mango og båtpoteter

DESSERT

Har du andre ønsker om ulike type råvarer serverer vi det så langt det er mulig.

Lokale produsenter vi benytter:

Alm Østre (grønnsaker), Fredheim Gårdsutsalg (grønnsaker) Ommang Søndre (ost), Linnea Finnskogen (bærsirup),  Bakken Øvre (is, kjøtt), Trygve Brovold (elg, hjort,kjøtt), Randi Stadshaug (bringebær), Veflingstad gård (poteter/kalv) Hovelsrud gård ( økologisk kylling) Lier gård ( gris)

Foto: Rakel Berg

Foto: Rakel Berg

Foto: Rakel Berg

Foto: Rakel Berg