Meny
Foto: Rakel Berg
Vår og sommermeny 2024
Vi har fokus på lokalproduserte råvarer og kjøkkenhagen gir oss friske urter, som benyttes i de fleste av rettene på menyen.
Signaturen vår er friske sesongbaserte ingredienser, og mat laget fra grunnen av.
FORRETT
-
Cheviche av villkveite
-
Bakt røyefilet med rabarbrasirup
-
Blomkålpannacotta med spekeskinke og hvitløkskrutonger
-
Urte- og neslesuppe med rødbetegg
HOVEDRETT
-
Helstekt okesefilet med rotgrønnsaker, rødvinsaus og bakte båtpoteter
-
Økologisk kyllingbryst med eplesaus
-
«Slakterens biff» med chimichurri
-
Bakt villkveite med tomat og chorizosalsa
DESSERT
-
Sitronterte med marengs og friske bær
-
Sjokolademousse med marinerte solbær
-
Solbærmousse med sjokolade og sprø marengs
Har du andre ønsker om ulike type råvarer serverer vi det så langt det er mulig.
Lokale produsenter vi benytter:
Stange Kaffebrenneri,Alm Østre (grønnsaker), Fredheim Gårdsutsalg (grønnsaker) Ommang Søndre (ost) Bakken Øvre (is, kjøtt), Trygve Brovold (elg, hjort,kjøtt), Søndre Elton ( jordbær)Kjenstad gård (bringebær), Hovelsrud gård ( økologisk kylling)
Foto: Rakel Berg
Foto: Rakel Berg
Foto: Rakel Berg
Foto: Rakel Berg