Meny
Foto: Rakel Berg
Vår og sommermeny 2023
Vi har fokus på lokalproduserte råvarer og kjøkkenhagen gir oss friske urter, som benyttes i de fleste av rettene på menyen.
Signaturen vår er friske sesongbaserte ingredienser, og hjemmelagd mat laget fra grunnen av.
FORRETT
-
Lakserull av laks røkt på gården med ramsløkrømme
-
Bakt røyefilet med sprø grønnsaker og rabarbrasirup
-
Blomkålpannacotta med spekeskinkesalat og hvitløkkrutonger
HOVEDRETT
-
Økologiske kyllingbryst med eplesaus og grønnsaker
-
Slakterens biff«Hangersteak» med chimichurri og grønnsaker
-
Helstekt oksefilet med rotgrønnsaker, rødvinsaus og bakte båtpoteter
-
Urtemarinert svinefilet med urteolje og grønnsaker
DESSERT
-
Sjokolademousse med marinerte solbær
-
Sitronterte med marengs og friske bær
-
Solbærmousse med sjokolade og crunch
Har du andre ønsker om ulike type råvarer serverer vi det så langt det er mulig.
Lokale produsenter vi benytter:
Alm Østre (grønnsaker), Fredheim Gårdsutsalg (grønnsaker) Ommang Søndre (ost), Linnea Finnskogen (bærsirup), Bakken Øvre (is, kjøtt), Trygve Brovold (elg, hjort,kjøtt), Randi Stadshaug (bringebær), Veflingstad gård (poteter/kalv) Hovelsrud gård ( økologisk kylling) Lier gård ( gris)

Foto: Rakel Berg

Foto: Rakel Berg

Foto: Rakel Berg

Foto: Rakel Berg