Meny
Foto: Rakel Berg
Høst og vintermeny 2022/23
Vi har fokus på lokalproduserte råvarer og kjøkkenhagen gir oss friske urter, som benyttes i de fleste av rettene på menyen.
Signaturen vår er friske sesongbaserte ingredienser, og hjemmelagd mat laget fra grunnen av.
FORRETT
-
Kremet skogsoppsuppe med husets foccaiabrød
-
Bakt torsk i løkbuljong, syltet løk, confitert løk og syltede bær
-
Akevitt -og enebærgravet elg med ramsløkrømme og rugsmuler
HOVEDRETT
-
Marinert svinenakke, eplepure, epler, grønnkål og nøtter
-
Andebryst med appelsinsaus, gulrotpure og beter.
-
Glasert svineskank, plomme og portvinsaus, rotgrønnsaker
DESSERT
-
Multepairfait på nøttebunn med multecoulis
-
Solbærmousse med sjokoladesaus
-
Eple tarte tatin med kanelis
Har du andre ønsker om ulike type råvarer serverer vi det så langt det er mulig.
Lokale produsenter vi benytter:
Alm Østre (grønnsaker), Fredheim Gårdsutsalg (grønnsaker) Ommang Søndre (ost), Linnea Finnskogen (bærsirup), Bakken Øvre (is, kjøtt), Trygve Brovold (elg, hjort,kjøtt), Randi Stadshaug (bringebær), Veflingstad gård (poteter/kalv) Hovelsrud gård ( økologisk kylling) Lier gård ( gris)

Foto: Rakel Berg

Foto: Rakel Berg

Foto: Rakel Berg

Foto: Rakel Berg