Meny
Foto: Rakel Berg
Høst -og vintermeny 2020/21
Vi har fokus på lokalproduserte råvarer og kjøkkenhagen gir oss friske urter, som benyttes i de fleste av rettene på menyen.
Signaturen vår er friske sesongbaserte ingredienser, og hjemmelagd mat laget fra grunnen av.
FORRETT
-
Akevitt- og enebærgravet hjort/elg med ramsløkrømme og soppchutney
-
Bakt torsk i løkbuljong, syltede bær og konfitert løk
-
Kremet skogsoppsuppe med husets urtebrød
HOVEDRETT
-
Marinert nakkefilet av gris med epler, grønnkål og nøtter
-
Langtidsekt oksekjøtt med sprø grønnsaker, syltede og bakte beter
-
Elgfilet med viltsaus, bakte rotgrønnsaker og bakte potetbåter
-
Andebryst med appelsinsaus og bakte beter
DESSERT
-
Solbærmousse med sjokolade og sprø kjeks
-
Epletarte tatin med kanelis
-
Multepairfait på mandelbunn med multeculis
Har du andre ønsker om ulike type råvarer serverer vi det så langt det er mulig.
Lokale produsenter vi benytter:
Alm Østre (grønnsaker), Fredheim Gårdsutsalg (grønnsaker) Ommang Søndre (ost), Linnea Finnskogen (bærsirup), Bakken Øvre (is, kjøtt), Trygve Brovold (elg, hjort,kjøtt), Randi Stadshaug (bringebær), Veflingstad gård (poteter/kalv) Hovelsrud gård ( økologisk kylling) Lier gård ( gris)

Foto: Rakel Berg

Foto: Rakel Berg

Foto: Rakel Berg

Foto: Rakel Berg