Meny

Foto: Rakel Berg

Vår og sommermeny 2024

Vi har fokus på lokalproduserte råvarer og kjøkkenhagen gir oss friske urter, som benyttes i de fleste av rettene på menyen. 

Signaturen vår er friske sesongbaserte ingredienser, og  mat laget fra grunnen av.

 

FORRETT

  • Cheviche av villkveite
  • Bakt røyefilet med rabarbrasirup
  • Blomkålpannacotta med spekeskinke og hvitløkskrutonger
  • Urte- og neslesuppe med rødbetegg

HOVEDRETT

  • Helstekt okesefilet med rotgrønnsaker, rødvinsaus og bakte båtpoteter
  • Økologisk kyllingbryst med eplesaus
  • «Slakterens biff» med chimichurri
  • Bakt villkveite med tomat og chorizosalsa

DESSERT

  • Sitronterte med marengs og friske bær
  • Sjokolademousse med marinerte solbær
  • Solbærmousse med sjokolade og sprø marengs

Har du andre ønsker om ulike type råvarer serverer vi det så langt det er mulig.

Lokale produsenter vi benytter:

Stange Kaffebrenneri,Alm Østre (grønnsaker), Fredheim Gårdsutsalg (grønnsaker) Ommang Søndre (ost)  Bakken Øvre (is, kjøtt), Trygve Brovold (elg, hjort,kjøtt),  Søndre Elton ( jordbær)Kjenstad gård (bringebær),   Hovelsrud gård ( økologisk kylling)

Foto: Rakel Berg

Foto: Rakel Berg

Foto: Rakel Berg

Foto: Rakel Berg