Meny

Foto: Rakel Berg

Vår og sommermeny 2023

Vi har fokus på lokalproduserte råvarer og kjøkkenhagen gir oss friske urter, som benyttes i de fleste av rettene på menyen. 

Signaturen vår er friske sesongbaserte ingredienser, og hjemmelagd mat laget fra grunnen av.

 

FORRETT

  • Lakserull av laks røkt på gården med ramsløkrømme
  • Bakt røyefilet med sprø grønnsaker og rabarbrasirup
  • Blomkålpannacotta med spekeskinkesalat og hvitløkkrutonger

HOVEDRETT

  • Økologiske kyllingbryst med eplesaus og grønnsaker
  • Slakterens biff«Hangersteak» med chimichurri og grønnsaker
  • Helstekt oksefilet med rotgrønnsaker, rødvinsaus og bakte båtpoteter
  • Urtemarinert svinefilet med urteolje og grønnsaker

DESSERT

  • Sjokolademousse med marinerte solbær
  • Sitronterte med marengs og friske bær
  • Solbærmousse med sjokolade og crunch

Har du andre ønsker om ulike type råvarer serverer vi det så langt det er mulig.

Lokale produsenter vi benytter:

Alm Østre (grønnsaker), Fredheim Gårdsutsalg (grønnsaker) Ommang Søndre (ost), Linnea Finnskogen (bærsirup),  Bakken Øvre (is, kjøtt), Trygve Brovold (elg, hjort,kjøtt), Randi Stadshaug (bringebær), Veflingstad gård (poteter/kalv) Hovelsrud gård ( økologisk kylling) Lier gård ( gris)

Foto: Rakel Berg

Foto: Rakel Berg

Foto: Rakel Berg

Foto: Rakel Berg