Meny

Foto: Rakel Berg

Vår og sommer meny 2025

Siden gården ligger i ett av landets mest fruktbare jordbruksområder, har vi enkel tilgang til førsteklasses, sesongbaserte råvarer. Kjøkkenhagen gir oss friske urter, som brukes i de fleste av rettene på menyen. Signaturen vår er ferske, sesongbaserte råvarer og mat laget fra grunnen av.

 

 

FORRETT

  • Vårgrønn urtesuppe med rødbetegg og husets focaccia
  • Røkt ørret krem på potetskive med rogn
  • Kylling rilette av Hovelsrud kylling med bruschetta og estragon emulsjon

HOVEDRETT

  • Helstekt oksefilet med sellerirotpure, stekte rotgrønnsaker, små poteter og rødvinssaus
  • Kveite med urtepesto, confiterte små tomater, blomkålpuré, asparges og grønnkål, små poteter
  • Kyllingfilet av Hovelsrud kylling med jordskokkpuré, kylling sjy saus, syltet delikatesseløk, små poteter, brokkolini og grønnkål.

DESSERT

  • Solbærdrøm, solbær dessert med brownies bunn, solbær mousse og solbær gele
  • Bringebær og hvit sjokolade terte
  • Sjokolademousse med brent hvit sjokolade og jordbær sorbet

Har du andre ønsker om ulike type råvarer og retter serverer vi det så langt det er mulig.

Lokale produsenter vi benytter:

Stange Kaffebrenneri, Alm Østre (grønnsaker), Fredheim
Gårdsutsalg (grønnsaker) Ommang Søndre (ost), Bakken Øvre (iskrem, kjøttvarer),
Trygve Brovold (kjøtt), Søndre Elton (jordbær), Kjemstad gård
(bringebær), Hovelsrud Gård (økologisk kylling).

Foto: Rakel Berg

Foto: Rakel Berg

Foto: Rakel Berg

Foto: Rakel Berg