Meny
Foto: Rakel Berg
Vår og sommer meny 2025
Siden gården ligger i ett av landets mest fruktbare jordbruksområder, har vi enkel tilgang til førsteklasses, sesongbaserte råvarer. Kjøkkenhagen gir oss friske urter, som brukes i de fleste av rettene på menyen. Signaturen vår er ferske, sesongbaserte råvarer og mat laget fra grunnen av.
FORRETT
-
Vårgrønn urtesuppe med rødbetegg og husets focaccia
-
Røkt ørret krem på potetskive med rogn
-
Kylling rilette av Hovelsrud kylling med bruschetta og estragon emulsjon
HOVEDRETT
-
Helstekt oksefilet med sellerirotpure, stekte rotgrønnsaker, små poteter og rødvinssaus
-
Kveite med urtepesto, confiterte små tomater, blomkålpuré, asparges og grønnkål, små poteter
-
Kyllingfilet av Hovelsrud kylling med jordskokkpuré, kylling sjy saus, syltet delikatesseløk, små poteter, brokkolini og grønnkål.
DESSERT
-
Solbærdrøm, solbær dessert med brownies bunn, solbær mousse og solbær gele
-
Bringebær og hvit sjokolade terte
-
Sjokolademousse med brent hvit sjokolade og jordbær sorbet
Har du andre ønsker om ulike type råvarer og retter serverer vi det så langt det er mulig.
Lokale produsenter vi benytter:
Stange Kaffebrenneri, Alm Østre (grønnsaker), Fredheim
Gårdsutsalg (grønnsaker) Ommang Søndre (ost), Bakken Øvre (iskrem, kjøttvarer),
Trygve Brovold (kjøtt), Søndre Elton (jordbær), Kjemstad gård
(bringebær), Hovelsrud Gård (økologisk kylling).

Foto: Rakel Berg

Foto: Rakel Berg

Foto: Rakel Berg

Foto: Rakel Berg