Mobil: 976 55 858 | eva@bryhni-sondre.no | Brynivegen 53, 2335 Stange
4 RETTERS MIDDAG MED URTER OG VILLE VEKSTER FREDAG  19. JULI
Foto: Rakel Berg

4 RETTERS MIDDAG MED URTER OG VILLE VEKSTER FREDAG 19. JULI

4 retters middag med urter og ville vekster

Fredag  19. juli

Sommersesongen er full av friske råvarer og mange gode anledninger til å nyte god mat. Denne fredagen er en av dem!

Vi feirer sommeren med en smaksrik fire-retters middag, basert årstidens kortreiste råvarer, urter og ville vekster!

MENY

Aperitiff med granskuddsirup

Salat med hylleblomsteddik og hvit geitostdressing

Kyllingbryst fra Hovelsrud gård med sommergrønnsaker,

urter og ville vekster

Smaksrike oster med havre- og solsikkekjeks,

ristede honningnøtter og granskuddsirup

Hvit sjokolademousse med rabarbra-sorbet og jordbær

Verten på Bryhni Søndre er utdannet sommelier. For de som ønsker vin til maten, tilbys vin tilpasset hver rett fra gårdens egenimporterte og prisbelønte viner.

Velkommen til bords kl. 16.00. 

Pris kr 675,- per person, som inkluderer

  • Fireretters middag med aperitiff
  • Kåseri om gårdens historie
  • Introduksjon til valg av viner under måltidet

Pris vinpakke inkl. aperitiff: Kr 450,- per person.

Lukk meny