Meny

servering
Vi har fokus på lokalproduserte råvarer og kjøkkenhagen gir oss friske urter, som benyttes i de fleste av rettene på menyen. Signaturen vår er friske sesongbaserte ingredienser, og hjemmelagd mat laget fra grunnen av.

Høst og vintermeny

FORRETT

Viltpate med rognebærgele og soppchutney

Kremet skogsoppsuppe med husets urtebrød

Akevitt- og enebærgravet elg med tyttebærrømme og tyttebærsirup

Baconsurret sikfilet med urte og chiliolje

HOVEDRETT

Andebryst med solbærsaus, gulerotpure og urtepoteter

Elgfilet med skogsbærsaus, beter og regnbuegulerøtter

Sennepglasert svineskank med plomme-og portvinsaus og lokale rotgrønnsaker

Bakt gjedde surret i spekeskinke med rødbetsaus

DESSERT

Solbærpannacotta med mørk sjokolade og sprø kjeks

Akevittis med marinerte multer

Kanelbakte epler i mørdeigskål med vaniljeis og bærsaus

 

 

Har du andre ønsker om ulike type råvarer serverer vi det så langt det er mulig.

Lokale produsenter vi benytter:

Alm Østre (grønnsaker), Ommang Søndre (ost), Mjøskalkun (røkt kalkunfilet), Linnea Finnskogen (bærsirup),  Bakken Øvre (is, kjøtt), Trygve Brovold (elg, kjøtt), Randi Stadshaug (bringebær), Veflingstad gård (poteter/kalv)