
Vi har fokus på lokalproduserte råvarer og kjøkkenhagen gir oss friske urter, som benyttes i de fleste av rettene på menyen. Signaturen vår er friske sesongbaserte ingredienser, og hjemmelagd mat laget fra grunnen av.
Høst og vintermeny
FORRETT
Akevitt -og enebærgravet elg med tyttebærrømme og traktkantarellchutney
Kremet skogsoppsuppe med husets urtebrød
Bakt torsk i løkbuljong, konfitert løk, syltet rødløk, og syltete bær.
Lettrøkt andebryst, syltet solbær, solbærmajones, knutekål og nøtter.
HOVEDRETT
Langtidssekt elgfilet med skogsbærsaus, beter, regnbuegulerøtter og bakte potebåter
Braisert høyrygg med rødbeter, syltede gulbeter og sprø( crudite) polkabeter
Braisert oksekjaker med linser, selleriot, og sprø ( crudite) stangselleri
Marinert nakkefilet med eplepure, grønnkål, epler og gresskarkjerner
DESSERT
Lun brownie med saltkaramell, bærkompott og hasselnøttis.
Eple tarte tatin med kanelrømme
Solbærmousse med sjokolade
Multeparfait på nøttebunn med multecoulis
Har du andre ønsker om ulike type råvarer serverer vi det så langt det er mulig.
Lokale produsenter vi benytter:
Alm Østre (grønnsaker), Fredheim Gårdsutsalg (grønnsaker) Ommang Søndre (ost), Linnea Finnskogen (bærsirup), Bakken Øvre (is, kjøtt), Trygve Brovold (elg, kjøtt), Randi Stadshaug (bringebær), Veflingstad gård (poteter/kalv)