Meny

servering
Vi har fokus på lokalproduserte råvarer og kjøkkenhagen gir oss friske urter, som benyttes i de fleste av rettene på menyen. Signaturen vår er friske sesongbaserte ingredienser, og hjemmelagd mat laget fra grunnen av.

Høst og vintermeny

FORRETT

Akevitt -og enebærgravet elg med tyttebærrømme og traktkantarellchutney

Kremet skogsoppsuppe med husets urtebrød

Bakt torsk i løkbuljong, konfitert løk, syltet rødløk, og syltete bær.

Lettrøkt andebryst, syltet solbær, solbærmajones, knutekål og nøtter.

HOVEDRETT

Langtidssekt elgfilet med skogsbærsaus, beter, regnbuegulerøtter og bakte potebåter

Braisert høyrygg med rødbeter, syltede gulbeter og sprø( crudite) polkabeter

Braisert oksekjaker med linser, selleriot, og sprø ( crudite) stangselleri

Marinert nakkefilet med eplepure, grønnkål, epler og gresskarkjerner

DESSERT

Lun brownie med saltkaramell, bærkompott og hasselnøttis.

Eple tarte tatin med kanelrømme

Solbærmousse med sjokolade

Multeparfait på nøttebunn med multecoulis

Har du andre ønsker om ulike type råvarer serverer vi det så langt det er mulig.

Lokale produsenter vi benytter:

Alm Østre (grønnsaker), Fredheim Gårdsutsalg (grønnsaker) Ommang Søndre (ost), Linnea Finnskogen (bærsirup),  Bakken Øvre (is, kjøtt), Trygve Brovold (elg, kjøtt), Randi Stadshaug (bringebær), Veflingstad gård (poteter/kalv)