Meny

servering
Vi har fokus på lokalproduserte råvarer og kjøkkenhagen gir oss friske urter, som benyttes i de fleste av rettene på menyen. Signaturen vår er friske sesongbaserte ingredienser, og hjemmelagd mat laget fra grunnen av.

Vår og sommermeny

FORRETT

Urte/neslesuppe med vaktelegg og husets urtebrød

Bryhnis sommersalat med St Kristinaskinke

Røkelakssalat på blomkålpannacotta med hvitløkcrunch

Bakt røye med sprø grønnsaker og urteolje

HOVEDRETT

Urtebakt svinefilet med neslepesto, timianpoteter og urteolje

Okse ytrefilet med rødløksky, vårlige grønnsaker og urtepoteter

Urtebakt Livechekyllingbryst med gulrotpure, eplesaus og Pommes Anna

Ørretfilet med glaserte rotgrønnsaker, urtesmør og delikatessepoteter

DESSERT

Yogurtpannacotta med friske bær og sprøtt bakverk

Sitronmousse med solbærsaus

Myk sjokoladekake med bringebær, bringebærsorbet og sukret rømme

Solbærmousse med sjokoladecrumble

 

Har du andre ønsker om ulike type råvarer serverer vi det så langt det er mulig.

Lokale produsenter vi benytter:

Alm Østre (grønnsaker), Ommang Søndre (ost), Mjøskalkun (røkt kalkunfilet), Linnea Finnskogen (bærsirup),  Bakken Øvre (is, kjøtt), Trygve Brovold (elg, kjøtt), Randi Stadshaug (bringebær), Veflingstad gård (poteter/kalv)