Meny

servering
Vi har fokus på lokalproduserte råvarer og kjøkkenhagen gir oss friske urter, som benyttes i de fleste av rettene på menyen. Signaturen vår er friske sesongbaserte ingredienser, og hjemmelagd mat laget fra grunnen av.

Vår og sommermeny

FORRETT

Kyllingleverpate med rabarberachutney, brødkrutonger og ristede valnøtter

Blomkålpannacotta med spekeskinkesalat og hviløkcrunch

Blinis med sikrogn, nyr, ramsløkpure og rødbetsyltede vaktelegg

Urte/neslesuppe med vaktelegg og husets urtebrød

HOVEDRETT

Kyllingbryst fra Hovelsrud med neslepesto, blancherte gulerøtter, eplesaus og urtebakte poteter

Helstekt oksefilet med rødvinsky, blancherte grønnsaker og bakte urtepoteter

Helstekt entrecote med rødløksky, blancherte grønnsaker og Pommes Amma

Bakt røye med sprø grønnsaker, urtesmør og delikatessepoteter

DESSERT

Solbærpannacotta med mørk sjokolade og sprø kjeks

Sitronterte med marengslokk og friske bær

Bringebærmousse med bringebærsorbet og sprø kjeks

Bryhnis røde bondepiker med rabarbra og jordbær

 

 

Har du andre ønsker om ulike type råvarer serverer vi det så langt det er mulig.

Lokale produsenter vi benytter:

Alm Østre (grønnsaker), Fredheim Gårdsutsalg (grønnsaker) Ommang Søndre (ost), Linnea Finnskogen (bærsirup),  Bakken Øvre (is, kjøtt), Trygve Brovold (elg, kjøtt), Randi Stadshaug (bringebær), Veflingstad gård (poteter/kalv)