Meny

servering
Vi har fokus på lokalproduserte råvarer og kjøkkenhagen gir oss friske urter, som benyttes i de fleste av rettene på menyen. Signaturen vår er friske sesongbaserte ingredienser, og hjemmelagd mat laget fra grunnen av.

Høst og vintermeny

FORRETT

Akevitt -og enebærgravet elg med tyttebærrømme og traktkantarellchutney

Kremet skogsoppsuppe med husets urtebrød

Carpaccio av elg med ramsløkpure og Ommang Søndre ost

Rakfisk med klassisk tilbehør

HOVEDRETT

Elgfilet med skogsbærsaus, beter, regnbuegulerøtter og bakte potebåter

Lammeskank med potetpure, rotgrønnsaker og rosmarinsky

Sennepglasert svineskank med plomme-og portvinsaus og rotgrønnsaker

Andebryst med med solbærsaus, gulerotpure og urtepoteter

DESSERT

Solbærpannacotta med mørk sjokolade og sprø kjeks

Akevittis med marinerte multer

Solbærmousse med sjokolade

Multeparfait på nøttebunn med multecoulis

 

Har du andre ønsker om ulike type råvarer serverer vi det så langt det er mulig.

Før jul serverer vi både juletallerken, -og julebuffet med varme og kalde retter.

Lokale produsenter vi benytter:

Alm Østre (grønnsaker), Fredheim Gårdsutsalg (grønnsaker) Ommang Søndre (ost), Linnea Finnskogen (bærsirup),  Bakken Øvre (is, kjøtt), Trygve Brovold (elg, kjøtt), Randi Stadshaug (bringebær), Veflingstad gård (poteter/kalv)